lauantai 19. joulukuuta 2015

Sataa pukkaa

Tää olis sit sadas postaus. Tarttisko kehittää joku repäsevä aihe. Nääh. Ei jaksa.

Eilisen päivän olin pyhittänyt siivoamiselle. Vähän meni suunnitelmat reisille. Aloitin aamun reippaasti kampaamokäynnillä. Hiukset lyheni reippaalla 20 sentillä. Pituutta jäi silti vielä. Rupes vaan risomaan väliin ja alle jäävät kutrit. Aja siinä sitten autoa, kun pää ei käänny hiusten ollessa selän ja penkin välissä. Sama juttu nukkuessa. Ei oo kivaa. Eikä myöskään herätä raastavaan kipuun päänahassa Gargamelin kääntyessä hiusten päälle unissaan. Vähemmästäkin on lentopallomaila heilunut.

Innolla odotan Gargamelin mielipidettä uudistetusta päästä. Ei miesparka tiedä yllätyksestä mitään. Tsihii.

Sain haettua yhden asian kaupungilta. Melkein sain uunin pestyä kokonaan. Pirskatin räjäytysaine loppui kesken. Noo pahimmat kohdat sain pestyä kuitenkin.

Loppupäivä menikin sohvalla viltin alla palellessa ja torkkuessa. Aamulla oli kurkku käheä ja muutenkin vetelä olo. Mutta ilmeisesti eilinen lepopäivä auttoi. Tänään paljon parempi olo. Noo, ei parempi olo kuitenkaan vaikuttanut siivousmotivaatioon. Onhan tässä vielä aikaa.

3 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon!
    Sitä on 100 postauksessa rivi jos toinenkin joten se on kunnioitettava merkkipaalu ja toivottavasti näitä satasia rikkoutuu jatkossakin.

    Aika reippaasti lyhensit mikä ei ole suinkaan paha asia sillä yhtä paljon kuin mä pidän ponnaripäistä, niin minun mielestä naiselle sopii sellaiset hiuslook missä takaraivo on melkein siili ja päälaella on sitten pidemmät hiukset. Siinä on usein sellaista...miten sen nyt sanoisi...otetta että sitä jää tuijottamaan vaikkei ihmisiä sais jäädä toljottamaan mutta minkäs teet. Nii ja nämä on näitä mun omia höpinöitä joista ei niin kannata välittää.

    Lentopallomaila, siinäpä vasta mukava nimi mouhijärveläiselle :D

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä näihin silti pituutta vielä jäi kunnon ponnariin. Vapaana on vielä olkapäitten alapuolella.
    Joskus teinimpänä olin huomattavasti rohkeampi hiusteni kanssa. On ollu siiliä ja joitain muitakin metsäneläviä.
    Nyt vaan ponnarille ja letitys. Mulle riittää jos hiukset ovat toisesta päästä nahassa kiinni.
    Yks harrikkatyyppi muinoin opetti tuon lentopallomailan. Oi että sillä oli siniset silmät. Huoh....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että harrikkatyyppi...kuules Hoka, mites on jos avautuisit hieman niistä nuoruusvuosien retkistäs. Enkä laittais pahakseni vaikka livauttaisit jotain siitä koirankouluttajanaisestakin :D

      Poista