lauantai 11. lokakuuta 2014

Mun uus termosmuki

Tossa edellisviikolla totesin mun lemppari termosmukini toiminnan pettäneen. Kuuma pysyi kuumana, eikä tippaakaan vuotanut vaikka muki oli ylösalaisin. Vaan se painonappihärdeli joka vapauttaa elämäneliksiirin juotavakseni ei toimunut. Vaikka kuinka tökin kihtisillä sormillani, ei teetä tihkunut. Ei siitä kuulunut sitä naksahdustakaan. Siis napin naksahdus, ei sormien.

Maailman paras termosmuki kuoli! Ihanan iso ja toimiva. Kaiken huippuna vielä mukin oikea väri. Eli liila. Byäääääh!! Tirsk tirsk.

Aion vielä upottaa tuon kansihärdelin kiehuvaan veteen johon lisään roimasti soodaa. Koska epäilen maitoteeni jotenkin tukkineen (?) toiminnon. Ja ehkä kiikutan sen jonkun tiskikoneeseenkin. Jollei tämä auta, saatan yrittää avata ja katsoa mekanismia. Meillä ei periksi anneta.

Siitä huolimatta. Eilen saavuttiin Merenäärelään. Het vaan prasuja pesiin. Kamat ja linnunruuat paikalleen. Osa pääsi jo syötäväksi asti. Kuten kuivat leivänkannikat. Yhden hengen taloudessa niitä vaan kertyy yllättävän paljon. Jossain välissä yritin pakastaa osan tuoreesta leivästä. Huomasin kuitenkin, etten niitä pakkasesta tule käyttäneeksi. Joten kuivaan loput suosiolla linnuille ja oraville.

Mutta siis se ylläri minkä sain Gargamelilta. Ihka uuden Airamin termosmukin. Siis wuhuu!!Vetoisuus 0,35 l. Eli niukin naukin riittävä. Vielä en ole testannut tiiviyttä. Mukia tutkittuani olen luottavainen siihen kyllä. Ja kapineella on viiden vuoden takuu!! Aivan uskomatonta nykypäivänä.



Ja kyllä, elämänlaatuni palautui normitasolle tämän ihanuuden myötä. Kaapistani löytyy myös iso Airamin termospullo. Siinä on vaan sitä jotakin.
Kuvitelkaapa talvinen pulkkamäkipäivä. Kassissa iso Airamin termospullo täynnä kuumaa kaakaota. Aika hemiä.

4 kommenttia:

  1. Eikä! Tahtoo kans tommosen. On mulla kaks Airamin termospullookin, mutta tommonenha on iha must! Kiitos vinkistä..... juoksee kauppaan :)).

    VastaaPoista
  2. Tää vaikuttaa hyvältä. Ei sisällä mitään painonappeja, vaan kunnon tiivisteen. Jos tänään sais testattua. Oli tainnu ostaa Motonetistä. Uskon löytyvän muistakin kaupoista.
    Sääkin kun mennä viipotat kuvausreissuillas ni varmaan olis toimiva apuväline.

    VastaaPoista
  3. Meillä on kyllä Airamin termospullo kaapissa, mutta mä en tiennyt ollenkaan, että niitä myydään vielä nykypäivänäkin. Kappas :D

    VastaaPoista
  4. Juu kyllä niitä myydään. Mikäs siinä kun hyvä tuote on.
    Testattiin eilen. Ohjeen mukaan ensin lämmitysvesi jonka jälkeen oikee litku. 4 h kuluttua oli edelleen höyryävää ja näpit kärsis liian kuumasta vedestä. Kuka käski kaataa näpeille ;)

    VastaaPoista